KidsTyping

KidsTyping typecursus op school?

Kinderen doen tegenwoordig steeds meer de computer, ook voor school. Dan is het natuurlijk superhandig als ze goed kunnen typen, daar hebben ze de rest van hun leven plezier van. Als de school van uw kind typelessen aan kan bieden, is dat voor alle partijen ontzettend waardevol! Het heeft grote voordelen voor de kinderen, de ouders/verzorgers én de school.

 

KidsTyping voor ieder kind:

  • De typecursus wordt op school gegeven, dus gemakkelijk voor de kinderen;
  • De kinderen kennen elkaar en zullen elkaar stimuleren;
  • Persoonlijke lessen;
  • Op kinderen gericht programma. De teksten zijn op kinderen gericht;
  • De kinderen leren spelenderwijs;
  • De kinderen leren blind typen;
  • Goed en snel kunnen typen wordt steeds belangrijker door het computergebruik, ook op school.
  • Met een typecursus op school geeft de school een extra service aan de kinderen.
  • Leren typen wordt door veel ouders als belangrijk gezien.

Kinderen krijgen een naam en wachtwoord waarmee ze kunnen inloggen op de GigaKids website. Het programma houdt bij welke oefeningen ze doen, hoeveel fouten ze maken en met welke snelheid ze typen. Ook de docent kan zo goed bijhouden hoe het met iedereen gaat. In principe is er elke week een les van 45 minuten. We geven er de voorkeur aan om de kinderen persoonlijk les te geven. Dit is niet alleen veel leuker maar we kunnen zo ook bijvoorbeeld op de houding letten en RSI helpen te voorkomen.

logo%20resizer-10%25[1].jpg                                                                                          

 

 

 

 

 

 

Ervaringen

“Ik vond het een leuke typecursus. Ik heb er veel van geleerd. Ik had zin om te oefenen voor het typen. Ik wou dat ik volgend jaar weer mocht. Maar dat zou niet eerlijk zijn.” Marlous

 

“Onze kinderen hebben leren typen met GigaKids. Vooral de spelletjes waren een groot succes, zelfs opa werd uitgedaagd om het een keer te proberen. Binnen enkele maanden haalden ze meer dan honderd aanslagen per minuut. Bij GigaKids geldt echt ‘mijn leren is spelen, mijn spelen is leren’. Bedankt!” Florentine, moeder van 3 kinderen.

 

Tegoetkoming

In sommige gemeenten is tegemoetkoming in de kosten mogelijk. Kijk daarvoor bijv. op de website van Stichting Leergeld: www.leergeld.

 

 

Wilt u meer informatie dan horen wij dat graag. Onze contactgegevens vindt u op de contactpagina.